2017. február 17., péntek

Ha valaki szeretné folytatni ezt a blogot akkor irjon és megbeszéljük..
Köszönöm! <3

6.fejezet:A találkozás

Mikor a parkba érkeztem leültem a padra mert kicsit előbb érkeztem meg.(gondoltam én)De nem így volt.Ez akkor derült ki mikor megláttam egy alakot közeledni felém.Kapucni volt a fején.Sötét volt így nem igazán tudtam még mindig hogy ki lehetett az.Egyszer csak leült mellém.Pár percig csendben ültünk de aztán megszólalt.
-Szia!-mondta a valaki.Ismerős volt a hangja de még mindig nem tudtam hogy honnan.
-Őőő heló!Ki vagy te?-kérdeztem meg.Erre ő felhúzott engem.
-Találd ki.-mondta és a kezem magára tette.Én elkezdtem felmenni a fejéhez(gondolom a mellkasáról).Majd megnéztem hogy hol a haja megnéztem.Göndör.Megfogtam a kezét.Nagy.Megint a fejét tapogattam elmosolyodott és gödröcskéket éreztem az arcán.Nem az nem lehet.Harry?
-Harry?Te vagy az?-kérdeztem meglepetten.
-Igen.-mondta majd felnevetett egy kicsit.
-Őőő...az a levél..-mondtam.
-Igen tudom.Bocsi túl nyomulós voltam.De szerettem volna ha eljössz erre a találkozóra,de ehhez úgy gondoltam hogy jobb lesz így írni a levelet.-mondta.
-Hát.Ez is egy taktika,de szerintem máshogy is megoldhattad volna.-mondtam.
-Na jó.Hát akkor engedd meg hogy kiengeszteljelek.Gyere!-mondta és karonfogva óvatosan húzott maga után.-Itt is vagyunk.-mondta mikor megálltunk a kivilágított óriás kerék előtt aminek a neve Lonodon Eye.
-Igen?-kérdeztem izgatottam.
-Igen.Erre fogunk felszállni.De csak ha nem félsz a magasban.-mondta.
-Ááá.De hogy is.És hát ott lesz a gyönyörű kilátás a városra is.Mehetünk.-mondtam.
-Akkor gyere.-mondta majd a karomat fogva húzott oda egy emberhez akinek kifizettük azért hogy felmenyjünk.
Mikor a kapszulába beszálltunk egy csomó ember volt körülöttünk.Én oda mentem a kapszula széléhez megnézni a kilátást.Gyönyörű volt.Bár már voltam itt fenn.Csak akkor a barátaimmal.
-Szép igaz.-kérdezte Harry hirtelen a hátam mögött teremve.
-Igen.-mondtam.-Akár hányszor szállok fel rá erre mindig csodálatos a kilátás és olyan mintha egyre gyönyörűbb lenne.-mondtam őszintén.

-Hát szóval az az igazság hogy hát nemsoká lesz egy ilyen bál és buli közti rendezvény amin hírességek jelennek meg.-mondta.
-Ja tudom.Mondta anya.Majd akkor is én stilystollak titeket ha minden jól megy.-szakítottam félbe.
-Hát igen ám.De nekem és Niallnak nincs párunk.Már pedig oda párba kell menni mert mindenkinek muszáj lesz valakivel táncolnia.És hát én azt szeretném hogy te legyél a párom ott.Elvállalod?-mondta de mikor befejezte kicsit félő arccal de még is kíváncsian nézett rám.Én meg megálltam a gondolkozásban a nézelődésben és ránéztem.A szemébe néztem és tudtam hogy ez nem vicc volt.Aztán elgondolkodtam a válaszomon.Hát miért is ne?Végül is mindig is ő volt a kedvencem és most pedig vele tölthetek pár órát mellette mutatkozva.Ráadásul ott lesz még egy csomó híresség is.
-Igen.-mondtam ki egyszerűen mire mosoly hízódott a szájára amire én is elmosolyodtam.
-Akkor holnap este fél 7-re érted megyek.De ahhoz kell a házszámod.-célozgatott.
-Hát persze.Ha van egy lapod és egy tollad akkor már le is írom neked.-mondtam neki.
-Az mindig van nálam.-mondta majd az egyik zsebéből elő vette apapírt a másikból meg egy tollat.Erre én már be is diktáltam a házcímem ő meg ezt gyorsan fel is írta.Aztán eltett mindent a zsebeibe.
Aztán pedig csendben álltunk egymás mellett és néztük a szép kilátást.Néha ránéztem és úgy láttam rajta hogy valamin nagyon gondolkozik.Aztán egyszer csak az egyik újával megérintette a kezemet jelezve vele hogy meg szeretné fogni a kezem.Én azonban csak elrántottam a kezem és megfogtam a jobb karom a bal kezemmel. és kicsit lehajtottam a fejem.Aztán még szerencse hogy pont leértünk.Az emberek vonultak kifele és mi pedig elkeveredtünk köztük.Majd mikor kiértem még vissza néztem hogy hol lehet Harry hogy el tudjak köszönni vele,de viszont közbe mentem előre.Addig míg nem bele nem ütköztem valakibe.Kicsit vissza hátráltam majd felnéztem.Bár sötét volt és nem tudom hogy honnan gondoltam hogy meglátom hogy ki az akibe beleütköztem.
-Hát,öö..-mondta az a valaki akibe beleütköztem.És én már a hangja hallatán tudtam is hogy ki az.
-Á Harry.Itt vagy?Azt hittem hogy még nem értél ki.-mondtam neki.Szerintem hogy megszólaltam ő is ebből tudta meg hogy én vagyok.
-Ja.Nem.Rád vártam.-mondta.
-Hát köszönöm a meghívást és ezt az estét is.De már eléggé fáradt vagyok és reggel hamar kéne kellnem.Úgyhogy..-mondtam.Kicsit kínos volt de tényleg igaz amit mondtam.
-Persze persze.Akkor szia.És el ne felejtsd amit megbeszéltünk.-mondta.
-Jó,nem feledem ígérem.-mosolyodtam el-Akkor szia.-mondtam neki majd a kezemmel kitapogattam hogy hol az arcca és arcon pusziltam köszönés képen.
-Szia.-köszönt ő is el.
Aztán én erre ő meg arra.Mind a ketten hazamentünk.Legalábbis én biztos.Nem tudom hogy ő biztosan haza megy-e.Szóval gyorsan haza mentem nehogy valaki észre vegye hogy nem vagyok otthon.Bár így is meg fogom szívni ezt reggel,mert nem fogom eléggé kialudni magam így.Na de mindegy majd lesz valahogy.Nemsoká már haza is értem.Szép lassan és csendben mentem a szobámba.Szerencsére nem találkoztam össze senkivel.Mikor a szobámba értem megnyugodtam.Levettem a cipőm,hátra dőltem az ágyban,betakaróztam és már aludtam is.Vicceset álmodtam:Táncoltam Harryvel a "bálon" és lassúztunk majd a zene gyorsabbra váltott és kacsa lett belőle így Harry-kacsával táncoltam.Össze vissza ugráltunk.Mindenki minket nézett.Én meg egy óriás kacsa össze vissza ugrálva táncoltunk és hápogtunk.Aztán Harry-kacsa oda szólt a DJ-nek és kérte a Kacsatánc számot.Erre megszólalt a Kacsatánc szám.Erre ő táncolni kezdett rá mi többiek meg nevettünk rajta.Aztán én is elkezdtem táncolni rá majd szép lassan mindenki beszállt a táncba.Végül még a DJ-és is ezt táncolta.
......................................................

Ui.:Folytatás nem biztos hogy várható..